TAC'de Fen Bilimleri Bilgi Yarışması

TAC’de sınav haftası bitiminde 9. sınıf ve 10. sınıf öğrencileri,  Fen Bilimleri Bilgi Yarışmasında akademik performanslarını, eğlenceli bir rekabet ortamında ortaya koydular. TAC Fen Bilimleri Bölümü tarafından hazırlanan, Fizik, Kimya ve Biyoloji sorularının sorulduğu yarışmada, sınıf temsilcileri öğrenciler, 40 dakika süre boyunca, sorulan soruları doğru şekilde cevaplamak için mücadele etti.

9A, 9B ve 9C sınıflarından üçer temsilcinin katıldığı yarışmada birinciliği 9C sınıfı temsilcileri Hazal Güyıldar, Mert Karanfil ve Nil Yağmur İlba elde etti.

10A, 10B ve 10C sınıfları arasındaki bilgi mücadelesinde, on iki soru sonunda eşitlik bozulmadı. İlave soruların kazananı belirlediği yarışmada, 10C sınıfı temsilcileri Arın Manav, Hatem Civan Şahin ve Özkan Alper Yavuz, 10A ve 10B sınıflarını puan üstünlüğü ile mağlup ederek birinciliği elde etti.

Tatlı bir rekabet ve eğlence ortamında gerçekleşen yarışmalarda emeği geçen Fen Bilimleri bölümü öğretmenlerine teşekkür ederek yarışmanın galibi 9C ve 10C sınıflarını tebrik ediyoruz.