Yurt Dışı Üniversiteler Fuarı

Tarsus Amerikan Kolejinin her yıl düzenlediği Yurt Dışı Üniversiteler Fuarı bu yıl 11 Ekim 2019 Çarşamba günü gerçekleşti. Bu yılın TAC öğrencileri yirmi sekiz üniversitenin temsilcileriyle bir araya gelme fırsatı buldular. Öğrenciler, üniversite temsilcilerinden üniversitelerinin başvuru koşulları, akademik ve sosyal durumları, kariyer imkanları hakkında bilgi alıp bu sayede üniversitelerin imkanlarını yakından tanıma fırsatı buldular. Öğrenci ve veliler, fuarda üniversite temsilcilerinden üniversitelerle ilgili sorularına cevap aldılar.