Hazırlık Sınıfları Doğa Yürüyüşü

22 Ekim günü Hazırlık sınıfları hazırlık öğretmenleri ile birlikte tarihi köprü olan Varda Köprüsü ve Kapıkaya’ da doğa yürüyüşü yaptılar. Havanın güzel olması yürüyüşü daha da eğlenceli hale getirdi. Doğa harikası olan bölgede öğrenciler konuşma ve yazma projelerinde kullanmak üzere doğada gördükleri güzelliklerin fotoğrafını çektiler. Ve okula döndüklerinde projeleri için bu fotoğrafları kullandılar. Hem çok eğlenceli hem de öğrencilerin ürettikleri projelerle daha da anlam bulan gezimiz harikaydı.