TAC Öğrencilerinden Karayakup Köy Okuluna Destek

Tarsus Amerikan Koleji İkinci Yabancı Diller Bölümünün, sosyal sorumluluk projesi kapsamında 6-7 Kasım tarihlerinde okulda gerçekleştirdiği pasta satışından elde edilen gelir ile köy okulundaki eksiklerin giderilmesi hedeflendi.

Bu kapsamda iki gün boyunca hazırlık ve 9. sınıf öğrencilerinin getirdiği pastalar okulumuzun bahçesinde kurulan stantlarda satışa sunuldu. Elde edilen gelirler, köy okulunun eksiklerinin giderilmesi için bölümün sosyal sorumluluk kasasına eklendi.