Fiziksel Uygunluk Testleri Yeni Rekorlara Sahne Oldu!

Hazırlık sınıfı öğrencilerine beden eğitimi derslerinde uyguladığımız fiziksel uygunluk testlerini başarıyla tamamladık.

Bu testler sayesinde öğrencilerimizin gelişimlerini yakından takip ederek kendilerini keşfetme süreçlerinde yeni rekorlara şahit olduk. Bunların sonucunda da takımlarımıza başarılı sporcular kattık.

Dereceye Giren Öğrencilerimiz;

50 Metre Koşu Testi                : Efe Batın Budak (6.38) – Gamze Öner (7.98)

Durarak Uzun Atlama Testi     : Efe Batın Budak (2.42) – Melisa Büyükkellecioğlu (2.00)

Dikey Sıçrama Testi                : Bora Naycı (60 cm.) – Bera Karalı (44 cm.)

2 Kg Sağlık Topu Atma Testi    : Ali Kaan Milli (8.95 cm) – Asya Yılmaz (6 metre)

Mekik Koşusu Testi                 : Sermet Sinan Akova (73 tur) – Gamze Öner (36 tur)