Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası’nda Kazanan Dostluk Oldu!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında okulumuzda gerçekleştirilen futbol turnuvasında, Cumhuriyet Kupası sahibini buldu. Öğrencilerimizin dostluk ve arkadaşlıklarının yanında sosyal ve sportif faaliyetlerinin de arttırılması amacıyla düzenlenen futbol turnuvasında büyük mücadelelerin yaşandığı karşılaşmalar olsa da kazanan dostluk oldu.

Turnuva finali 11 ve 12. sınıflar arasında oynandı. Oldukça çekişmeli geçen final müsabakasında 11. sınıf takımı MD Clinic SSK Moskova galip geldi.

Şampiyon olan MD Clinic SSK Moskova ve ikinciliği elde eden Şanlıurfalılar’ı tebrik ediyoruz. Sporun her zaman hayatınızda olması dileğiyle...