Turgay Polat’ın, “Bugünün Doğruları Geleceğin İnsanını Yaratır Mı?” Sunumu

8 Kasım Cuma günü Bahçeşehir Üniversitesi, Basın ve İletişimden Sorumlu Rektör Danışmanı Turgay Polat ”Bugünün Doğruları Geleceğin İnsanını Yaratır Mı?” sunumunu yapmak üzere okulumuza geldi. 12. sınıf öğrencilerinin ve öğretmenlerinin katıldığı sunumda, hızla ilerleyen teknolojinin topluma olan etkisi ve bununla birlikte mesleklerin nasıl değişeceği üzerinde duran Turgay Polat, öğrencilerin kariyer planlamaları üzerine düşünmelerini sağladı. Bunun yanında Applybau bursuyla ilgilenen öğrencilere de süreç hakkında bilgilendirme yaptı. Turgay Polat’a bilgilendirici ve keyifli sunumu için teşekkür ediyoruz.