10. Sınıflar Ders Seçimi ve YKS 2022 Sistem Sunumu

Kariyer planlama sürecinde önemli bir basamak olan ders seçimi kararı yaklaşırken, 10. sınıf öğrencilerine yönelik “Ders Seçimi ve YKS 2022 Sistem” sunumu Oktay Aydın tarafından gerçekleştirildi.  26 Kasım Salı günü yapılan sunumda, sınav sistemi ve 10. sınıfın YKS sürecindeki önemi üzerinde duruldu. Öğrencilerin ilgi, yetenek ve değerlerine uygun şekilde sınav sistemini bilerek ders seçimlerini yapmalarının önemi aktarıldı. Bunun yanında öğrenciler merak ettikleri soruları sorma fırsatı yakaladılar.