‘TAC’nin Perileri’

Okulumuzda bu yıl kurulan Genç Kız Basketbol Takımı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenleyeceği okul sporları müsabakalarına katılmak için hazırlıklarını tam gaz sürdürüyor.

Basketbol takımımız her hafta çarşamba ve perşembe günleri okul sonrası okulumuzun kapalı spor salonunda yaptığı antrenmanlarla 13 – 14 ve 15 Ocak’ta oynanacak maçlara hazırlanıyor.

Kızlarımızın oynayacağı maç programı aşağıdaki gibidir:

13.01.2016          12:00    Adnan Özçelik Lisesi – TAC          Edip Burhan Spor Salonu

14.01.2016          12:00    TAC – Tarsus Ç.Ova lisesi             Tarsus Spor Salonu

15.01.2016          12:00    TAC – T.M.K Anadolu Lisesi        Tarsus Spor Salonu

Kız Basketbol takımımıza başarılar dileriz.