TAC’de Gerçek Yaşama Hazırlık: Öğrenci Birliği “Seçim”leri

Tarsus Amerikan Koleji Öğrenci Birliği, öğrencilere demokratik yaşam biçimini öğretmek, öğrencilerin okul aktivitelerinde rol almalarına ve aktivitelerin organize edilmesine katkıda bulunmalarına fırsat sağlamak amacıyla oluşturulmuş bir yapıdır.

Bu yapıda görev alacak olan okulumuza bu yıl başlayan Hazırlık Sınıfı öğrencilerimiz, ilk aşama olarak her sınıftan bir kız ve bir erkek öğrenciyi gizli oylama ve açık sayımla belirlediler. Seçimin son aşaması olarak da; 13 Aralık, 2019 / Cuma günü, kendi temsilcilerini belirlemek üzere Stickler Oditoryum'da seçime gittiler.

Bu seçim, gizli oylama ile yapılmış olup açık sayım sonucunda; Hazırlık D sınıfından en yüksek oyu alan Ali Kaan Milli, Öğrenci Birliği Yürütme Kurulu ve Hazırlık G sınıfından Aysel Beste Girmen TAC Öğrenci Birliği Üyesi olarak oy çokluğu ile seçilmişlerdir.

Kendilerini tebrik eder, başarılı çalışmalar gerçekleştirmelerini dileriz.