24. Avrupa Gençlik Parlamentosu Türkiye Seçim Konferansı

25 okulun katıldığı, dili İngilizce olan Avrupa Gençlik Forumu; lise öğrencilerinin belli komiteler içinde bir araya gelerek Avrupa Birliği’nin sosyal, çevresel ve kültürel sorunlarını tartışıp bir sonuca varmaları ve vardıkları sonucu bir forum içinde sunmalarını sağlayan bir çalışmadır.

24. Avrupa Gençlik Parlamentosu Türkiye Seçim Konferansı’nda Tarsus Amerikan Kolejini temsil eden 5 delegemiz (Defne Köroğlu-Uğur Erbay-Burçak Bozdoğan-İdil Çok-Zeynep Ece Yıldırım) etkili İngilizce konuşmaları, liderlik duruşları ve Euroconcert’deki performanslarıyla ile yerli ve yabancı jürinin beğenisini topladı.

Okulumuzu başarıyla 24. Avrupa Gençlik Parlamentosu Türkiye Seçim Konferansı’nda   temsil eden öğrencilerimizi kutluyor ve onlarla gurur duyuyoruz.