Değerleriyle Güçlenen Okulumuz Projesi

Tarsus Amerikan Koleji, geçen yıl Sağlık ve Eğitim Vakfının da desteği ve iş birliği ile "Değerleriyle Güçlenen Okulumuz Projesi"ni başlattı.

Geçen yıl çalışmalarına başlanan bu projenin asıl sahibi değerli öğrencilerimizdir. Bu anlamda konunun ne kadar önemli ve TAC için ne demek olduğunu, bu projeye öncülük eden öğrenciler hazırladıkları skeç ile gösterdiler. Okul Başdanışmanımız Mr. Rehill'in açılış konuşmasının ardından, öğrencilerin hazırladıkları skeç izleyenleri oldukça eğlendirdi.

Öğrencilerimiz; saygı ve güvenin, azim ve tutkunun, sorgulayıcı tutum, sorumluluk ve dürüstlük kavramlarının ne denli önemli olduğundan ve bu projenin kendilerine neler kattıklarından gururla bahsettiler.