10. Sınıflar Fen Bilimleri Bilgi Yarışması

10. Sınıflar Fen Bilimleri Bilgi Yarışması, 3 Aralık Salı günü 5. ders saatinde Stickler Oditoryum’da gerçekleştirildi. Yarışmaya her sınıftan kendi sınıf arkadaşları tarafından seçilen üç öğrenci katıldı.

Bilgi yarışmasına katılan öğrenciler;

10A Melike Naz Yılmaz, Zeynep Şahin, Mehmet Küpük

10B Nil Miray Ergin-Selin Ok- Doğa Pehlivan

10C Minez Yıldırım, Metin Mert Tutaş, Tutkunaz Arıkan

10D Mert Erdem, Ali Efe Özdemir, Zeynep Canataroğlu

10E Ömer Affan Soykök, Zeynep Eylül Tuncay, Ahmet Akif Can

10F Kaan Kıralp, Deniz Kandemir, Mustafa Safa Yücel

Katılımcılar kendi branş öğretmenleri tarafından hazırlanan fizik, kimya ve biyoloji sorularını bir dakika içinde çözdüler. Bilgi yarışmasına, arkadaşlarını desteklemek için tüm 10. sınıf öğrencileri, öğretmenleri ve okul idaresi katıldı.

İzleyici öğrenciler, yarışma boyunca takımlarını coşkuyla alkışladılar. Yarışmanın sonunda10-B'yi temsil eden takım galip geldi ve yarışmaya katılan öğrencilere sertifikaları verildi.