Öğretmenler Günü Töreni

Matematik Bölümünün önderliğinde, öğrenci birliğinin de desteğiyle hazırlanan Öğretmenler Günü Töreni; saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Hazırlık Sınıfları Müdür Yardımcısı Duane Colby Criswell’in açılış konuşması ile başladı. Öğrencilerimizin öğretmenleri için hazırladıkları videoların gösteriminin ardından, öğrenci birliği başkanı Mateo Teoman Dağcı da konuşmasını yapmak üzere kürsüye geldi. Ardından, öğretmen ve öğrencilerimizden oluşan iki grubun yarıştığı mini bir bilgi yarışması yapıldı. Yarışmada okulumuzla ilgili daha önce akla gelmemiş on adet soru sorularak gruplardan bunlara cevap vermeleri beklendi. Yarışma, doğaçlama gerçekleştiği ve sorular da beklenmedik olduğu için seyircilerin ilgisini çekerek onlara keyifli dakikalar yaşattı. Program, TAC ECHO öğrencilerinin gönüllü öğretmenleri ile söyledikleri şarkıların ardından, öğrenci birliği ve okul idaresi tarafından hazırlanan hediyelerin öğretmenlere takdimi ile sona erdi.