IB Matematik Kampı

27 Aralık tarihinde 12. sınıf IB öğrencileri için “IB Matematik Kampı” düzenlendi. Üç oturum olacak şekilde planlanan IB Matematik Kampı’nda yarım gün boyunca matematik öğretmenleri ile yoğun bir tempoda çalışan öğrencilerimiz, belirlenmiş olan konuları tekrar edip, eksiklerini kapatıp soru çözme ve IB sınavlarına hazırlanma fırsatı buldular.

Okulumuz IB Koordinatörü’nün desteği ile Matematik Bölümü tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen ve öğrenciler tarafından çok verimli bulunan IB Matematik Kampı’nın ikinci dönemde de tekrarlanması planlanmaktadır.