“The Duke of Edinburgh's  International Award” Öğrencilerinin sürprizi

Tarsus Amerikan Koleji  “The Duke of Edinburgh's  International Award” programı öğrencilerinden sürpriz buluşma.

TAC Sanat Eğitmeni Tülay Okan’ın ödül liderliğini yürüttüğü gençlik  programı grubu öğrencileri toplumsal hizmetleri ile örnek olmaya devam ediyor.

Düzenli olarak  ders desteği verdikleri öğrenciler için  hazırladıkları yılbaşı buluşması ile hazırladıkları sürpriz hediyeler komşu okul öğrencilerinin heyecanına heyecan kattı.

Beceri  gelişimi ve toplumsal hizmet çalışmaları yapan öğrencilerimizin  kendi öğrencilerine hazırladıkları  yeni yıla hoş geldin buluşması ve düzenli çalışmalarından dolayı kendilerini kutluyoruz.

Organizasyona destek veren öğrencilerimiz;

Can Yılgör, Kaan Yılmaz, Aytaç İlbeyi,Eren Tan Muradi, Selcen İleri, Deniz Erdoğan, Ege Yüceel, Ege Ögetman, İlayda Söğümez, Pelin Yazıcıoğlu, Deniz Korkmaz, Meliha Manav, Aleyna Öğretmenoğlu, Lidya Binokay, Nilsu Karteper, İdil Bayık, Çağla Küpük ve Erol Gelbul’a teşekkür ediyor, girişimlerinin örnek olmasını diliyoruz.