Liderlik Yolculuğu

Okulumuz öğrenci birliği temsilcileri 19-21 Aralık 2019 tarihinde Üsküdar Amerikan Koleji ev sahipliğinde gerçekleşen Liderlik Konferansı’na, Müdür Yardımcısı Hasan Turgut eşliğinde katıldılar. Öğrencilerimiz konferansta okulumuzda yapılan çalışmalara değinerek okulumuzun tanıtımını başarılı bir şekilde yaptılar. Başta okulumuz mezunu Erden Timur olmak üzere alanında başarılı birbirinden deneyimli kişiler katılımcı öğrencilerle liderlik tecrübelerini paylaştılar. İnteraktif bir şekilde gerçekleşen bu paylaşımlardan öğrenciler önemli bilgiler edindiler. Öğrencilerimiz, konferansın son gününde İstanbul-Kapalıçarşı’da gerçekleştirilen hazine avı oyunu ile keyifli zaman geçirerek SEV’e bağlı diğer okullardan gelen öğrencilerle kaynaşma ve tecrübelerini paylaşma imkanı buldular.