IB Matematik Kampı

İlki aralık ayında gerçekleşen IB Matematik Kampı, öğrencilerden gelen yoğun istek üzerine, 12. sınıf IB öğrencileri için 14 Ocak tarihinde tekrar düzenlendi. Üç oturum olarak planlanan IB Matematik Kampı’nda öğrenciler, yarım gün boyunca matematik öğretmenleri ile konu tekrarları yaparak IB sınavında çıkmış soruları çözdüler.

IB Koordinatörü’nün desteği ile Matematik Departmanı tarafından bu dönem ikincisi gerçekleştirilen ve öğrenciler tarafından çok verimli bulunan IB Matematik Kampı’nın ikinci dönemde de yapılması planlanmaktadır.