TAC Okul Zili Besteleme Projesi

11. sınıf müzik öğrencilerimiz, GarageBand uygulamasını kullanarak hayallerindeki okul zillerini bestelediler. Hem grup çalışması hem de bireysel çalışmalar ile birçok yeni besteye imza atıp kendi aralarında yaptıkları oylama ile de en iyi beş besteyi seçtiler. Bir hafta boyunca, her gün ilk beşe kalan besteden birisi okul zili olarak çaldı. Haftanın son günü ise tüm öğrenci ve öğretmenlerimize yollanan anketle en iyi okul zili seçidi ve bu zil, bir hafta boyunca okulumuzda çaldı. Tüm öğrencilerimizi bu projedeki çalışmaları için tebrik ediyoruz.