TAC 2. Yabancı Diller-Almanca Öğrencileri Bahçede

2019-2020 eğitim ve öğretim yılında hazırlık sınıfı öğrencilerimiz Almanca dersinde “Bremen Mızıkacıları”nı okudu. Daha sonra Grimm Kardeşler’i araştırıp onların diğer masallarını (Kırmızı Başlıklı Kız, Pamukprenses vs.) ele alarak bu masallardan beğendikleri sahneleri araştırdılar. Hazırlık yaptıktan sonra  bu sahneleri bahçede dramatize edip Almanca kısa videolar çektiler. Öğrencilerimiz, bu proje çalışması ile Alman masal yazarlarını tanımış ve Almancayı aktif olarak kullanmış oldular.