Lütfiye Benli İlköğretim Okulu Ziyareti

Topladığımız bağışları teslim etmek için Lütfiye Benli İlköğretim Okulunu ziyaret edebileceğimiz haberi, Çukurova TAC Interact Kulübü üyeleri arasında heyecan yarattı.

Banyo, temizlik ve kırtasiye malzemeleri bağışları, Okul Müdürü Ersin EROĞLU'na teslim edildi.

TAC öğrencileri, Okul Müdürü’nün rehberliğinde üç sınıfa ayrıldılar ve öğrencilerle Çin telefonu (kulaktan kulağa), sıcak ve soğuk, balon bardak taşıma ve daha nice eğlenceli aktivitede bir araya geldiler. Öğrencilerle vedalaşmadan önce lolipop ikramı yapıldı.

Okulun ihtiyaç duyduğu bu malzemeler için çalışmaya devam etmeyi planlıyoruz.

Bunun gibi sosyal yardım etkinliklerinde kulübümüze yardımcı olmak için sizi U26'daki haftalık toplantılarımıza veya üç danışman öğretmenimizden biriyle görüşmeye bekliyoruz.