2. Yabancı Dil “ALMANCA”da Hareketli Kelimeler

Tarsus Amerikan Koleji öğretmenleri Ahu TERECİ DURSUN ve Fatma YAVUZ tarafından planlanan ders içi etkinlikte okulumuzun hazırlık sınıfı öğrencileri; öğrendikleri Almanca cümle kalıpları ile çeşitli örnekleri deneyimledikten sonra kendilerine verilen dil-kelime kartlarını dil bilgisi kurallarına uygun şekilde cümlelere çevirip sınıf içerisinde yerlerini aldılar.

Etkinlik sırasında öğrenciler bilgi alışverişinde bulunup cümle kurulumlarında birbirlerine yardımcı oldular ve çok eğlendiler.

Son olarak etkinlikte öğrencilerin yapmış olduğu dil bilgisi hataları diğer sınıf üyeleri tarafından düzeltildi ve tüm öğrenciler aktif olarak katılımın sağlandığı derste eğlenerek öğrenmiş oldular.