Bir TAC Kulübü... Mimesis

Mimesis Kulübü, 11 Mart Çarşamba günü Tankred Dorst'un "Dönemeç" adlı tiyatro oyununu TAC’de sahneledi. TAC’21 döneminden R. Cem Mahanoğlu ve Erol Bora Orhon, TAC’24 döneminden kardeşleri Tuna Gürkan Uca ile gerek okul sonralarında gerek hafta sonları okulda buluşarak oyuna hazırlandılar ve bu oyunu kardeşleri Esat Tuna Erdağı (TAC’21), Yalın Demirbağ (TAC’24) ve Asya Gül’ün (TAC’24) yardımlarıyla sahnelediler. Kulübün "Dönemeç" ile amaçladığı bir hedef de TAC’deki sanat ve kültür faaliyetlerini arttırmak. "Dönemeç", öğrencilerin kendi emekleriyle bir tiyatro oyunu çıkarması ve oyunun giderlerini seyirciye satılan biletlerle karşılamasıyla bir ilk oldu.