“Özgür Pencere Genç Kalem Öykü Yarışması”nda İki Ödül!

2020 Özgür Pencere Genç Kalem Öykü Yarışması’na okulumuzun Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Mikail İncir’in rehberliğinde katılan ve yine aynı yarışmada geçen yıl “Jüri Özel Ödülü”nü alan 10. sınıf öğrencimiz Damla Duman, 1000’in üzerinde öykü içerisinden “Fısıltı” adlı öyküsüyle 3. olarak ödül almaya hak kazandı. Ayrıca yarışmaya Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Bilgen Milas’ın rehberliğinde “Dört Mevsim Kış” öyküsüyle katılan 9. Sınıf öğrencimiz Cem Yıldız da “Dil ve Anlatım Özel Ödülü”nü almaya hak kazandı.