Mersin Gözne Hayvan Barınağı Ziyareti

9. Sınıflar (19 Aralık 2015 – Cumartesi )

SATIN ALMAYALIM, SAHİPLENELİM!

“İnsan ruhunun bir parçası, hayvan sevgisini tadana kadar uyanmaz.”

Anatole France

Hayvan sevgisinin ve onları sahiplenmenin önemini hissettirmeyi amaç edinen TAC öğrencileri ve öğretmenleri, Fen Bölümü’nün üstlendiği sosyal sorumluluk projesi kapsamında “Mersin Gözne Hayvan Barınağı”nı ziyaret etti. Bu önemli ziyaret Kimya Öğretmeni Feray Akça ve 9. sınıf öğrencilerinin katılımıyla hafta sonu gerçekleştirildi.

Gezi boyunca hayvanlarla ilgilenen öğrencilerimiz bu ziyaretten sonra tekrar ne zaman geleceklerinin plânını yapmaya başladılar. Öğrencilerimiz hayatta her ‘’can’’ın değerli olduğunu ve bu canları sahiplenmenin önemini kavramış oldular.