‘’Kadın’’ Konulu Fotoğraf Sergisi

TAC Okul Aile Birliğimizin Tarsus Fotoğraf Derneği ile iş birliği içerisinde düzenlediği “KADIN” konulu fotoğraf sergisi 09 Mart Pazartesi sabahı saat 08.00’den itibaren okulumuz bahçesinde hazırdı. Oldukça ilgi gören serginin fotoğraflarını çeken Tarsus Fotoğraf Derneği üyelerini serginin ilk günü okulumuzda ağırladık.

8 Mart’ın Dünya Kadınlar Günü kabul ediliş nedenine uygun olarak çocuklarımızda farkındalık yaratabilme amacını taşıyan sergi hafta boyunca açık kaldı.