9. Sınıflar Fen Bilimleri Bilgi Yarışması

9. Sınıflar Fen Bilimleri Bilgi Yarışması, 3 Mart Salı günü 2. ders saatinde Stickler Oditoryum’da gerçekleştirildi. Yarışmaya her sınıftan kendi sınıf arkadaşları tarafından seçilen üç öğrenci katıldı.

Bilgi yarışmasına katılan öğrenciler ;

9A: Elbi Lavin Demirhan, Nazlıcan Satar, Azra Ersin,  (Kaan Erman, Yusuf Tuna Yumrukuz)

9B: Elif Öykü Selanik, Defne Düzgün, Kayra Kaya,  (Utku Noyan, Yenal Önen)

9C: Nail Tan Koç, Levent Onur Tunay, Sude Özenboy,  ( Nisa Arslan, Barkan Canbolat)

9D: Abdulkadir Asıllı, Mehmet Emir Terzier, Akın Barış Gelbul,  (Sude Ekici, İdil Tünel)

9E: Cem Yıldız, Bora Yılmazer, Işık Ali Akpınar,  (Mert Doğulu, Hamit Mert Özbaşoğlu)

9F: Mert Erdal, İsmail Uğur Altınışık, Defne Köroğlu,  (Kerem Mesten, Barış Bayazıt)

Katılımcılar kendi branş öğretmenleri tarafından hazırlanan fizik, kimya ve biyoloji sorularını bir dakika içinde çözdüler. Bilgi yarışmasına, arkadaşlarını desteklemek için tüm 9. sınıf öğrencileri ve öğretmenlerinin yanında Okul İdaresi de katıldı.

İzleyici öğrenciler, yarışma boyunca takımlarını coşkuyla desteklediler ancak sonunda 9-E'yi temsil eden takım galip geldi. Kazanan takımın ve katılımcı takımların öğrencilerine sertifikaları verildi.