“Kendine Dürüst Olmak”

TAC ISTA Kulübü okulumuzu 19-23 Mart tarihlerinde Hollanda’nın Lahey şehrinde düzenlenen ISTA Festivali’nde iyi bir şekilde temsil etmiştir. Katılan yedi öğrencimize (Senna Arman, Işıl Selekoğlu, Kaan Şıreler, Ayşe Yumru, Mustafa Fatif Varkara, Şeref Tayga, and Defne Canatar) öğretmenleri Ms. Johnson eşlik etmiştir.

“Kendine Karşı Dürüst Olmak” temalı festivalde öğrenciler, verilen temayı başlangıç noktası olarak kullanarak mim, geleneksel Bali dansı, geleneksel Japon butoh tiyatrosu gibi çeşitli sahne sanatlarınden oluşan farklı türlerde gösteriler hazırladılar.

Atölye çalışmalarında öğrenciler her ne kadar zaman zaman rahat ettikleri ve alıştıkları alanın dışına çıkmak zorunda kalsalar da, etkinliğin sonunda her öğrenci etkinliğin temasını kavramış ve başarılı bir final gösterisi hazırlamaya yönelik her türlü katkıda bulunmuştur.