Yatılı Hazırlık Sınıfı Öğrencileri Oryantasyonu

11.10.2020 tarihi saat 16.00’da Talas Oditoryum’da öğrenciler, Yurt Yönetimi, Okul Yönetimi ve PDR Servisi bir araya geldi.

Okul ve yatakhane yönetiminin kendilerini tanıtmalarının akabinde yurt tanıtımı ve kurallarını içeren sunum gerçekleştirildi.

Okul Doktoru Ali CERRAHOĞLU, konuşma yaparak sağlık ve revirle ilgili bilgiler verdi.

Ardından PDR Servisi sunumu için PDR Bölüm Başkanı İlker KABA söz aldı. Psikolojik Danışmanlar Caner AYDIN ve Serhat KÖSE’nin kendilerini tanıtmalarının akabinde İlker KABA, PDR Bölümünün tanıtımı yaptı ve işleyiş hakkında bilgi verdi.

Akşam yemeğinden sonra oryantasyonun devamı için kampüs bahçesinde bir araya gelindi.

Saat 18.45’te öğrenciler toplanmaya başladı ve 19.00’da alanda çember oluşturup isim öğrenme oyununu oynadılar. Herkes herkesin ismini eğlenceli bir şekilde öğrendikten sonra öğrencilere tribünlerde memleketi tahmin etme oyunu oynattırıldı.

Ardından soru-cevap ve dilek-temenni bölümüne geçildi. Soru-cevap kısmından sonra tribünlerde ve Stickler’da toplu fotoğraf çekimiyle oryantasyon çalışması tamamlandı.