Dünyanın En İyi 4’üncü Gitaristi Tarsus’tan

Tarsus Amerikan Koleji (TAC) 10. sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Barkan Canbolat, Interntaional Fringe Association tarafından Çin'de düzenlenen Uluslararası Müzik Yeteneği Çevrim İçi Yarışması'nda (International Music Talent Online Competition) 4'üncü oldu. 7 yaşından bu yana gitar çalan Canbolat; ABD, Almanya, Kanada, İtalya ve daha birçok ülkeden gencin katıldığı uluslararası gitar yarışmasında ülkemizin gururu oldu. Canbolat, Gençlik Kategorisi'nde 4'üncü olarak dünyanın en iyi genç gitaristleri arasına girdi ve yarışmada derece alan tek Türk müzisyen oldu.