TAC Sanal Sanat Müzesini sizlerle paylaşmak istiyoruz. Hepinizin davetli olduğu bu müzede, öğrencilerimizin okul açıldıktan bu yana çevrimiçi eğitim döneminde yaptıkları Görsel Sanatlar ve Müzik çalışmaları sergilenmektedir. Aşağıdaki görsele tıkladığınızda, güzel kampüsümüzde sanat dolu bir tur sizleri bekliyor olacak.

Sağ üst köşedeki ayarlar işaretinden (ekte gösteriliyor) sesi açarak müzikleri dinleyebilir, tam ekran yaparak 360 derece sanat dolu bir tur ile kendinizi tekrar okulumuzda hissedebilirsiniz.