Özel Tarsus Amerikan Koleji Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisinin ve Mezunlar Derneğinin her yıl ortaklaşa organize ettiği Geleneksel Kariyer Günümüz 20 Nisan 2021 tarihinde yapılacaktır. Bu yıl çevrim içi gerçekleşecek olan Kariyer Günü'nde birbirinden değerli 23 TAC mezununu ağırlayacak olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Öğrencilerimiz mezunlarımızı dinleme, mezunlarımızın kariyerleri ve meslekleri hakkında bilgi sahibi olma ve sorularına cevap bulma şansını elde edecekler. Mezunlarımız, mezuniyetlerinden seneler sonra genç TAC’lilerle bir araya gelmenin; öğrencilerimiz de kendi yürüdükleri yollardan yıllar önce geçmiş olan abi ve ablalarını dinleyecek olmanın heyecanını yaşayacaklar. Gün boyun devam edecek olan "GELENEKSEL KARİYER GÜNÜ"ne tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz davetlidir.

Kariyer Günü 2021 Broşürü için lütfen tıklayınız