Prof. Dr. Güray Erkol: ‘’ Öğrenme Yöntemlerini Yapay Zeka ile Birleştirmeyi Hedefliyoruz’’

SEV Genel Müdürü Prof. Dr. Güray Erkol, ekonomi dergisi Ekonomist’in “İş’te İz Bırakanlar” sayfalarına konuk oldu. Ocak ayından itibaren SEV Genel Müdürlüğü bayrağını devralan Prof. Dr. Erkol, SEV’deki hedeflerini paylaştı: “Bilgi teknolojilerinin yaygınlaşmasıyla her an her yerde öğrenme, okul eğitiminin bir parçası olacak. Okullarımızda kurulan e-learning stüdyolarında eğitimde her geçen gün farklı alanlara odaklanıyoruz. Öğrenme yöntemlerimizi yapay zekâ ile birleştirerek bireyselleştirilmiş gelişim yolculuğu sunmayı hedefliyoruz. Türkiye’nin en çok burs veren kurumlarından biri olarak verdiğimiz burs miktarını daha artırmak için çalışacağız. Öğretmenlerimizin eğitimi için kurmuş olduğumuz SEV Akademi’yi, profesyonel gelişim konusunda yeterli kaynağa sahip olmayan, imkanları kısıtlı olan Türkiye’deki tüm öğretmenlere de açmak için hazırlık yapıyoruz.”