Aliağa Köyü İlkokulunda IB Öğrencilerimiz Tarafından Kurulan Kütüphane

Tarsus Amerikan Koleji öğrencileri ve öğretmenleri yaşadıkları topluma olan duyarlılıklarını bu yıl da en anlamlı projelerle gösteriyorlar.

Tarsus Amerikan Koleji IB öğrencileri, Tarsus’a 12 km uzaklıkta olan Aliağa Köyü İlkokulundaki öğrenciler için kapsamlı bir kütüphane kurdular. Çoğu öğrencinin evinde internet bağlantısı olmadığı için uzaktan eğitime katılamayan anaokulu, 1, 2 ,3 ve 4. sınıf kardeşlerine farklı türde kitaplarla dolu bir kütüphane hediye ettiler. Köy okulu öğrencileriyle, yüz yüze olmasa da görüntülü aramayla buluşan TAC’li öğrenciler, mutluluk ve gururu bir arada yaşadı.