9. Çukurova Kitap Fuarı’ndaydık!

11 IB Sınıfı ( 13 Ocak 2015)

“Bir gün bir kitap okudum ve bütün hayatım değişti.”
                                                                                               Orhan PAMUK

9-17 Ocak 2016 tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açan Çukurova Kitap Fuarı’nın bu yıl dokuzuncusu düzenlendi ve etkinliğe TAC öğrencileri de katıldı. Tarsus Amerikan Koleji Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen fuar ziyareti, bölüm öğretmeni Önder ŞİT eşliğinde hayat buldu.  250 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla zenginleşen fuarda “bulunma, yeni eserlerle buluşma, kitap alma, yazarlarla tanışma, kitabın büyülü dünyasına kapılma” şansını elde eden öğrencilerimiz, ellerinde, okuyacakları basılı kitaplar ve zihinlerinde onları okuyacak hakiki kitaplarla fuardan ayrıldılar.