TAC ve kardeş okullarımız UAA, ACI, SAC arasında ilk kez düzenlenen ‘’ Çevrim İçi Futbol Turnuvası SEVBALL ’’ maçları 23-24-25-26 Mart tarihlerinde gerçekleşti.

SEVBALL Turnuvası’ nın final karşılaşmasında ACI ile karşılaşan okul takımımız turnuvayı 2. sırada tamamlamıştır. Bizi temsil eden Akın Barış Gelbul, Hamit Mert Özbaşoğlu,Necati Bora Özel, Yankı Latif Sevil, Naci Kerem Heybeli  öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz..

Şampiyon olan kardeş takımımız ACI’ yı ayrıca  tebrik ederiz.