12. sınıflarımızın yurt dışı başvurularının sürdüğü ve erken kabul haberlerine sevindiğimiz bu dönemde, 12. sınıf öğrencimiz Emir’den gurur veren bir haber geldi.

TAC’21 dönemi öğrencimiz ve milli tenisçimiz Emir Şendoğan, Rice Üniversitesinin tüm dünyadan seçtiği üç tenisçiden biri olmayı başardı. Beş kıtada milli formamızı giyme gururu yaşayan kortların genç fırtınası Emir Şendoğan sportif alanda yaşadığı bu başarıyla bizleri mutlu etti.

Liseyi SEV spor bursuyla okumakta olan öğrencimiz, yoğun akademik programa rağmen hem spor alanında hem de akademik alanda başarılı olunabileceğini kanıtladı.

Rice Üniversitesinden kazandığı 200 bin dolar tenis bursu’’ ile okuyacak olan Emir sayesinde ABD’nin birinci lig kortlarında bir Türk gencinin ismi yankılanacak.