Barkan’dan İki Uluslararası Birincilik Ödülü

10. sınıf öğrencimiz Barkan Canbolat, İsviçre'nin Lugano kentinde Uluslararası Kültür ve Sanat Okulu tarafından çevrim içi olarak düzenlenen, toplamda 564 yarışmacının katıldığı Iscart Uluslararası Müzik Yarışması (Iscart International Music Competition) gitar kategorisinde 100 üzerinden 95 puan alarak birincilik diploması almaya hak kazanmıştır. Mart ayında da Sırbistan'da çevrim içi düzenlenen Klasik Sanat Yarışması’nda da (Classic Art Competition) 100 üzerinden 92 puan alarak birincilik diploması almıştır. Öğrencimiz ile gurur duyuyor, başarılarının devamını diliyoruz.