Hayatı Sahnelemeye Devam Ya Da Perde Kapanmadı

Tüm Sınıflar ( 28 Mart 2016)

Hayat, ön provası yapılmamış bir tiyatro gösterisidir.

Charlie Chaplin

Türkçe Tiyatro Kulübü her sene olduğu gibi bu sene de hayatın farklı yönlerini farklı oyunlarla sahnelemeye devam ediyor. Deli Dumrul, Artiz Mektebi, Unutulan (uyarlama) gibi birçok oyunu sahneleyen ve kazandırdığı özgüvenle öğrencilerin okul etkinliklerinde görev almasını sağlayan Türkçe Tiyatro Kulübü, bu sene de Mikail İncir ve Önder Şit’ in yönetmenliğini yaptığı Yunus Emre Gümüş’ün yazdığı ‘’Entrikalı Dolap Komedyası’’ adlı oyunu sahneleyecek. Sene içerisinde ‘’Tiyatro Atölyesi’’ adı altında İzmir’e giden ve aldıkları drama eğitimi ile becerilerini geliştiren Türkçe Tiyatro Kulübü öğrencileri yeni oyunla karşınızda olacak.