TAC’de Frankofoni Etkinliklerle Kutlanıyor!

Okulumuzda her yıl düzenlenen ve Fransız dilinin bayramı olan “Francophonie Günü’’ bu yıl da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Dünyanın birçok ülkesinde konuşulan Fransızcanın önemini vurgulayan sosyal, sanatsal ve kültürel birtakım etkinlikler ile öğrencilerimiz Fransız kültürünü daha da yakından tanıma fırsatı buldular.

Öğrenciler bu özel günü; çeşitli video , tekerleme, Fransız klişeleri, sunumlar ve  şarkılar ile güzelleştirdiler. Etkinliğe katılan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, kendilerine teşekkürlerimizi sunarız. Vive la Francophonie!