Uluslararası Gençlik Ödül Programı (UGO)

Okulumuzda yürütülen Uluslararası Gençlik Ödül Programı (UGO) kapsamında, katılımcılarımızdan Hazırlık B sınıfı öğrencimiz Ali Göksu Metin, beceri geliştirme faaliyeti olarak fotoğrafçılığı seçmiş ve bu konudaki düşüncelerini bizimle paylaşmıştır:

"Hayatımda ilk defa fotoğraf çekerken ışığa çok dikkat ettim. Bir fotoğrafta ışığı yakalamak için dakikalar harcadım ve ilk defa profesyonel ayarları kullandım. Fotoğraflarım her ne kadar normal bir fotoğrafçının çalışmaları yanında amatörce dursa da benim için muhteşem bir deneyim ve ilerlemeydi. Fotoğrafçılıkla tanışma fırsatı yakaladığım için okuluma ve Uluslararası Gençlik Ödül Programı’nda bulunmama katkı sağlayanlara teşekkür ederim."