Yaratıcılık Bizim İşimiz

Okulumuz D.I. Kulübü, takım liderleri öğretmenlerimiz Tuba Özgün Güler, Paul McDermott ve öğrencilerimiz Alper Yavuz, Asya Tokbey, Cahitcan Uzman, Hina Utkan, Gökçe Gürlek, Beste Özyürekoğlu, Çetin Çelikyılmaz ile çalışmalarına tüm hızla devam ediyor. Takımımız 12-13 Mart 2016 tarihinde Aydın Kuşadası’nda yapılacak DAT Turnuvasında Teknik kategorisinde ve Anlık Görev yarışmasında  (ICC)  okulumuzu temsil edecek.

Dünyanın en büyük yaratıcılık organizasyonu Destination Imagination, okul eğitiminin yanı sıra, gençlerin günlük hayatlarında karşılaşabilecekleri basitten karmaşığa her türlü problemin çözümünde yaratıcılıklarını kullanmayı ve yaratıcı düşünceyi bir yaşam tarzı olarak benimsetmeyi hedefleyen, uluslararası alanda yaygın bir organizasyondur.

1999’dan itibaren üye ülkelerin ve okulların katıldığı organizasyonların yerel turnuvalarında başarılı olan takımlar dünya finallerine katılmaya hak kazanıyor. Dünya finalleri her yıl mayıs ayında Amerika’nın Tennessee eyaletinde, Tennessee Üniversitesi’nde gerçekleştiriliyor.