TAC’70 Ayhan Sicimoğlu

Mezunlarımızdan TAC’70 Ayhan Sicimoğlu, yakın zamanda yaptığı Tarsus ziyaretinde okulumuza da gelerek bizleri mutlu etti.

Türkiye’nin en değerli sanatçıları arasında yer alan Ayhan Sicimoğlu’nun Tarsus ile ilgili yaptığı programda, mezunu olduğu Tarsus Amerikan Kolejine de yer vermesi bizlere güzel bir sürpriz oldu.

Tarsus Amerikan Kolejinin ayrıcalıklarından biri olan, politikadan bilime, iş dünyasından sanata her alanda öğrenci yetiştirme özelliğini de de bu vesile ile hatırlatmak istiyoruz. Öğrencinin özelliği ve yeteneği dikkate alınarak, alanında uzman eğitimciler ile doğru yönlendirmeleri büyük önem taşımaktadır.

Sanatçı mezunlarımız arasında yer alan Ayhan Sicimoğlu da, birçok özelliğinin yanı sıra okulda okuduğu dönemlerde müziğe olan yeteneği ile ön plana çıkmayı başarmış ve o dönemde birçok müzik ödülüne sahip olmuştur.

Kendisine teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz.

Programı izlemek için lütfen tıklayınız.