9. Sınıf Almanca Dersinde Proje Hazırladılar

Hazırlık sınıfından itibaren öğretilen mükemmel İngilizcenin yanı sıra, ikinci yabancı dil dersleriyle de öğrencilerimizi çağın gereklerine hazırlıyoruz. Bu çalışmalarımız kapsamında; 9. sınıf öğrencilerimiz ile 27 Eylül 2021 haftası Almanca dersinde vücudun bölümleri ve organlar konulu proje çalışması yapıldı. Hazırlık sınıfını çevrim içi tamamlayan öğrenciler, bu yıl sınıf içinde gerçekleşen çalışmalarda sergiledikleri istekli ve aktif katılımları bizleri çok mutlu ediyor. Kelime araştırmaları gereken proje çalışmasında, öğrencilerin gurup içinde uyumlu çalışma becerilerini geliştirmeleri de hedefleniyor. Öğrencilerimizin, çalışma sonunda ortaya çıkan ve hep birlikte gururla astıkları ürünleri okulun koridorlarını süslüyor.