Yaşlılar  Evini Ziyaret

Hazırlık Sınıfı & 9. Sınıflar ( 12 Aralık 2015)

Tarsus Amerikan Koleji’nde ülkeye ve insanlığa hizmet inancı köklü geleneklerden biridir. TAC öğretmenleri ve öğrencileri, TAC Müdiresi Günseli Yüksel’in başlattığı ve uzun zamandır devam eden sosyal sorumluluk projesi kapsamında ‘’Mersin Yardım ve İyilik Vakfı’’nı ziyaret etti. Yaşlılarımız anılarını, eski Mersin ‘i anlattı. Bu ziyarette sorumlu öğretmenlerimizden Tuba Özgün Güler, Kelly Russell ve öğrencilerimiz, onlar için evlerinden pişirip getirdiği yiyecekleri ve içecekleri ikram ettiler. Canlı tarih olmuş insanların yüzünde bir tebbesüm bırakmak, hayatı dinlemek, onlara yardımcı olmak öğrencilerimizin belleklerinde yaşam ve zaman hakkında önemli izler bıraktı.