Tarsus Amerikan Kolejinde Oktoberfest Heyecanı

Tarsus Amerikan Kolejinde, 25 Ekim haftasında Oktoberfest kutlaması yapıldı.

12’ncisi düzenlenen TAC Oktoberfest, her yıl olduğu gibi bu yıl da coşkuyla kutlandı. Gün boyunca teneffüslerde çalan zilin “Oktoberfest”i hatırlatması ve öğle yemeğindeki Alman menüsü de bu özel güne anlam kattı. “Yabancı Dil Oyunları ile Oktoberfest Kutlaması” ise 9. sınıf ve 10. sınıf öğrencilerinin dil öğrenimine farklı bir soluk getirdi.

Dil eğitiminde öğrenmeyi kolaylaştırmayı amaçlayan okulumuzda; “Oyun ile Almanca Öğretimi” yöntemi doğrultusunda, okul bahçesinde, Almanya kültürünü ve dilini kapsayan İstasyon Oyunları gerçekleştirildi. Öğretim metotlarını çağa uygun bir şekilde geliştiren Almanca öğretmenlerimiz, öğrenmeyi daha verimli ve eğlenceli şekilde sağlamanın mutluluğunu yaşadılar.