Ankara Üniversiteler Gezisi

11. Sınıflar ( 5- 6 Kasım 2015)

Her yıl 11. Sınıf öğrencileri ile düzenlenen ve mesleki rehberlik çalışmaları içinde önemli bir yere sahip olan üniversite gezilerinden ‘Ankara Üniversiteleri Ziyareti’ bu yıl da 5-6 Kasım tarihlerinde yapıldı.

Okul psikolojik danışmanı Özlem Algan ve müdür yardımcısı Rüştü Sakallı rehberliğinde yapılan geziye 11. Sınıftan 25 öğrenci katıldı. Sırasıyla Bilkent, ODTÜ, Başkent, Hacettepe ve TOBB Üniversitelerinin ziyaret edildiği, yükseköğrenim programları hakkında bilgilendirmenin yanı sıra kampüs hayatının yakından gözlemlendiği gezi, Anıtkabir ziyareti ile noktalandı.