Yurt İçi Üniversite Hazırlık Çalışmaları Sunumu

Tarsus Amerikan Koleji olarak, öğrencilerimizin üniversiteye hazırlık yolculuğunda yanlarında olmaya ve onlara destek vermeye devam ediyoruz. Yurt İçi Üniversite Danışmanımız İlker Kaba, 10. sınıflarımızın Rehberlik Derslerine konuk oldu. Kaba, okulumuzdaki yurt içi üniversite hazırlığına yönelik çalışmaları anlattı ve YKS süreci hakkında bilgiler verdi. Merak ettikleri soruların yanıtlarını öğrenen öğrencilerimiz, aynı zamanda istek ve önerilerini paylaşma fırsatı da yakaladılar.