SAC PhoeniX Coding Days’in Şampiyonu TAC Oldu

SEV Amerikan Koleji (SAC) PhoeniX Yapay Zekâ Kulübü, SEV'e bağlı liselerdeki (SAC, UAA, ACI, TAC) öğrencilerin katılımına açık olarak PhoeniX Coding Days etkinliği düzenledi.

Katılımcıların, yapay zekânın büyüleyici dünyasına adım attıkları, çalıştaylar ile Hackathon gibi aktiviteler ile eğlenerek öğrendikleri SAC PhoeniX Coding Days, 6-15 Aralık 2021 tarihlerinde gerçekleşti.

Hackathon sırasında öğrencilerden HackerRank üzerinden, bir derin öğrenme modeli oluşturmaları istenildi ve 100 puan üzerinden değerlendirildiler.

Tarsus Amerikan Koleji (TAC) 11 F sınıfından Barış B., en yüksek puanı alarak, Hackathon yarışmasının şampiyonu oldu.

Öğrencimiz küçük bir hatıra olması adına Okulumuz Başdanışmanı  Mr. Trujillo tarafından takdim edilen hediyesini gururla teslim aldı.

Etkinliğe ev sahipliği yapan SEV Amerikan Koleji tarafından öğrencimize gönderilen Media Markt hediye çeki içinde ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Öğrencimiz Barış B.’yi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.