Teknoloji ve İnovasyon Konuşmaları 3. Etkinlik – Bioprinting

Okulumuzun Biotech, Bilimsel Proje ve Deney, Yapay Zekâ, Robotik ve Girls in Tech kulüpleri tarafından, Teknoloji ve İnovasyon Konuşmaları serisinin üçüncüsü 18 Ocak 2022 tarihinde düzenlendi. Etkinlikte öğrencilerimiz, Bioprinting alanının öncü isimlerinden Pensilvanya Eyalet Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. İbrahim Tarık Özbolat ile bir araya geldi. Üniversitede kendi adını taşıyan Ozbolat Lab isimli laboratuvarda çalışmalarını yürüten Doç. Özbolat, üç boyutlu yazıcılarla doku ve organ basımı sürecine dair öğrencilerimize bir sunum gerçekleştirdi. Etkinliğin devamında Doç. Özbolat, öğrencilerimizin sorularını yanıtladı ve bu alanda çalışma yapmak isteyen öğrencilerimize tavsiyelerde bulundu.